IS: Hittiyhtye rajussa kolarissa Joutsassa – yksi henkilö loukkaantunut vakavasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan aktiivisesti ympäri Suomea keikoilla kiertävä Kuningasidea-yhtye on joutunut vakavaan kolariin keikkamatkallaan. Asiasta uutisoineen Ilta-Sanomien mukaan yhtyeen keikkabussi törmäsi yllättäen eteen ilmestyneeseen traktoriin.

Joutsassa lauantai-iltana tapahtuneessa onnettomuudessa traktorin kuljettaja loukkaantui lehden mukaan vakavasti ja kiidätettiin sairaalahoitoon Jyväskylään, josta yhtye oli turmahetkellä palaamassa takaisin Helsinkiin. Yhtyeen jäsenet selvisivät vaarallisesta onnettomuudesta naarmuilla. Ilta-Sanomat julkaisi verkkosivuillaan valokuvan keikkabussista.

Hiphop-vaikutteista reggaeta esittävä Kuningasidea teki viime kesänä läpimurtonsa kappaleellaan Enemmän duoo kuin sooloo, joka nousi suureksi radiohitiksi. Yhtyeen esikoisalbumi Uusi aika julkaistiin 16. kesäkuuta. Bändin tuorein single on nimeltään Prinsessa.

Uusimmat