IS: Hittiyhtye rajussa kolarissa Joutsassa – yksi henkilö loukkaantunut vakavasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan aktiivisesti ympäri Suomea keikoilla kiertävä Kuningasidea-yhtye on joutunut vakavaan kolariin keikkamatkallaan. Asiasta uutisoineen Ilta-Sanomien mukaan yhtyeen keikkabussi törmäsi yllättäen eteen ilmestyneeseen traktoriin.

Joutsassa lauantai-iltana tapahtuneessa onnettomuudessa traktorin kuljettaja loukkaantui lehden mukaan vakavasti ja kiidätettiin sairaalahoitoon Jyväskylään, josta yhtye oli turmahetkellä palaamassa takaisin Helsinkiin. Yhtyeen jäsenet selvisivät vaarallisesta onnettomuudesta naarmuilla. Ilta-Sanomat julkaisi verkkosivuillaan valokuvan keikkabussista.

Hiphop-vaikutteista reggaeta esittävä Kuningasidea teki viime kesänä läpimurtonsa kappaleellaan Enemmän duoo kuin sooloo, joka nousi suureksi radiohitiksi. Yhtyeen esikoisalbumi Uusi aika julkaistiin 16. kesäkuuta. Bändin tuorein single on nimeltään Prinsessa.