Kuuluisa aave tallentui viimein valokuvaan risteilyaluksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ihmiset uskovat, että keskuudessamme elää runsaasti aaveita, joita useimmat ihmiset eivät vain näe. Yksi aavebongaajien ykköskohteita on Queen Mary -risteilyalus, jossa useiden aaveiden kerrotaan asuvan. Yksi maineikkaimmista on Lady in White.

Paranormaalien asioiden tutkija Valentina Lomborg uskoo onnistuneensa tallentamaan kameralla maineikkaan naishahmon. Hän kertoo ottaneensa laivalla runsaasti valokuvia, vaikka ei kuvaushetkellä huomannutkaan mitään erikoista. Myöhemmin kuvia tarkastellessaan hän huomasi hyttikäytävän päässä valkoisen ihmishahmon, jonka hän uskoo olevan Lady in White.

Kuva: Splash

Valokuva ikuistettiin viime viikolla, 25. syyskuuta. Lady in Whiten kerrotaan olevan kaunis nuori nainen, jonka haamu tanssii edelleen laivan ensimmäisessä luokassa sijaitsevassa Kuningattaren salongissa. Laivan henkilökunta on tehnyt hänestä runsaasti havaintoja, mutta aihemmin haamua ei ole saatu tallennettua valokuviin. Nykyisin risteilyalus toimii hotellina Long Beachilla, Kaliforniassa.

Kuva: Splash