Doutzen Kroes esitteli huikean vartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes lukeutuu Forbes-lehden mukaan maailman kymmenen eniten ansaitsevan huippumallin joukkoon. Taannoin Phyllon Joy -esikoispoikansa synnyttänyt Doutzen on nykyään Victoria’s Secret -enkeli.

Nyt 27-vuotias Doutzen Kroes on julkaissut Twitter-blogissaan otoksia, joissa hän on pukeutunut VSX-urheilumalliston vaatteisiin. Supermallin vatsalihakset ovat huippukuntoon treenatut, sillä hänen vatsanseudullaan ei ole tippaakaan ylimääräistä rasvaa. Kuvissa esiintyy myös Kroesin kollegat Erin Heatherton, Alessandra Ambrosio ja Candice Swanepoel.

Hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille. Hän on Forbes-lehden mukaan yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.