Harry Stylesin ensisuudelma: ”En ylettynyt kasvoihin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Miljoonien teinityttöjen ihannoimista poppareista on tehty jo suuri määrä oheistuotteita, kuten nukkeja ja muita leluja.

Poikabändin 18-vuotias Harry Styles herättää aika ajoin kiinnostusta naisvalinnoillaan. Nyt nuori mies on kertonut ensisuudelmastaan, jonka popparikomistus koki 10-vuotiaana. Kokemus oli hänelle nolo, sillä hänen suutelemansa tyttö oli paljon poikapoloista pidempi.

– Tyttö oli pitkä ja minä todella lyhyt. Minun piti nousta tiiliskiven päälle, koska en muuten ylettynyt hänen kasvoihinsa. Suudelmassa oli lisäksi liian paljon kieltä mukana, kertoi Harry Styles The Daily Star -lehdelle.

One Direction -poikabändin jäsenet ikuistettiin äskettäin sarjakuvahahmoiksi. Amerikkalaisen Bluewater Productions -yrityksen luomassa sarjakuvakirjassa kerrotaan kuvien ja kirjoitusten merkeissä poikabändin noususta supertähteyteen. Sarjakuvakirjassa nähdään myös X Factor -tuomarina toimiva viihdemoguli Simon Cowell. Yritys on tehnyt myös muista julkkistähdistä sarjakuvahahmoja, kuten Katy Perrystä, Justin Bieberistä ja Demi Lovatosta.