Justin Bieber kiinni playbackista – oksensi keikalla kesken laulamisen! Katso kohuvideo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen teinisensaatio Justin Bieber on tehnyt menestyksensä myötä perheenjäsenistään julkisuuden henkilöitä. Yksinhuoltajaäiti Pattie Mallette julkaisi hiljattain omaelämäkertansa, jossa hän paljasti synkkiä yksityiskohtia päihdehuuruisesta menneisyydestään.

Kuva: YouTube

Lauantaina Justin Bieber oli esiintymässä Arizonan Glendalessa, kun huono olo yllätti hänet esiintymislavalla kesken kappaleen esittämisen. Teinitähti nimittäin käänsi yllättäen selkänsä yleisölle ja oksensi saman tien lavalle. Mielenkiintoisinta tapauksessa on se, että Bieber on mahdollisesti ainoa laulaja, joka voi laulaa samaan aikaan kun oksentaa.

Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Pattie Mallette teki kahta työtä samaan aikaan maksaakseen muun muuassa poikansa urheiluharrastukset. Hän sai kasvatusapua Bieberin isovanhemmilta. Poppari on läheisissä väleissä Jeremy-isänsä kanssa. Hänellä on isänsä puolelta kaksi sisarusta, Jaxon-veli ja Jazmyn-sisko.