Musiikkivideolla Star Wars -maailmanennätys – katso ja ihastu

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen rock-bändi Eytan and the Embassy julkaisi äskettäin uuden Everything Changes -musiikkivideonsa. Kyseinen video voitti maailmanennätyksen, koska siinä tehdään musiikkivideolla nähtävien asunvaihtojen maailmanennätys ilman yhtään leikkausta.

Kuva: YouTube

Nyt yhtyeen saksofonisti Geoff Countryman on voittanut maailmanennätyksen tekemällä samanlaisen asunvaihtovideon Tähtien sota -elokuvien hahmoilla. Mies vaihtaa yhdellä otolla 13 scifi-elokuvasarjasta tuttua asua saman Everything Changes -kappaleen tahtiin.

Kuva: YouTube

Nappisilmäinen Countryman esittää videolla muun muassa Luke Skywalkeria, Han Soloa, Chewbaccaa ja eevokkia. Musiikkivideo päättyy Darth Vader -asuun ja ilmassa hohtaviin lasermiekkoihin.