Naiset valitsivat: Hän on maailman seksikkäin mies – jälleen kerran

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrielokuvien päätähti Robert Pattinson on ollut viime aikoina jatkuvasti otsikoissa pettämisskandaalin ja uuden elokuvansa merkeissä. Pattinsonin tyttöystävä ja vastanäyttelijä Kristen Stewart jäi äskettäin kiinni uskottomuudesta, kun hänellä oli intiimi romanssi varatun miehen kanssa.

Nyt suhdesotkujaan parhaillaan selvittävä Robert Pattinson on äänestetty jälleen kerran maailman seksikkäimäksi mieheksi. Glamour-lehden lukijat valitsivat näyttelijäkomistuksen peräti neljännen kerran kuumimmaksi tähdeksi. Äänestyksessä listattiin 50 seksikkäintä viihdemaailman komistusta.

Toiselle sijalle ylsi yllättäen Thor-elokuvasta tuttu Tom Hiddleston. Kolmantena listalla komeilee tähtinäyttelijä Johnny Depp, joka on sijoittunut jo vuosien ajan seksikkäimpien miesten listoilla kärkikaartiin. Muita listalle nimettyjä miestähtiä ovat muun muuassa Michael Fassbender, Taylor Lautner, Paul Wesley, James McAvoy, Alexander Skarsgard, Tom Hardy, Henry Cavill, Ian Somerhalder ja Chris Hemsworth.