Suomalainen DJ-kaksikko saamassa jalansijaa Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista DJ-vetoista Super8 & Tab -yhtyettä viedään parhaillaan maailmalle kovalla ryminällä. Lokakuussa starttaavan jenkkikiertueen lisäksi suunnitelmissa on levytyksiä myös maailmantähtien kanssa.

Super8 & Tab on nyt vahvistanut kiertueensa Pohjois-Amerikkaan. Yhtye suuntaa lokakuussa 12 keikkaa sisältävälle Arc Tour –kiertueelle yhdessä yhdysvaltalaisen Tritonal-kokoonpanon kanssa. Kiertueen ensimmäinen osa starttaa 11. lokakuuta Denveristä ja risteilee muun muassa Los Angelesin, Philadelphian ja Seattlen kautta Phoenixiin. Toinen osa keskittyy itärannikon metropoleihin, kuten New Yorkiin, Chicagoon sekä Torontoon, joka toimii kiertueen päätepysäkkinä 24. marraskuuta.

– Henkilökohtainen kohokohta tänä vuonna ovat olleet Electric Daisy Carneval -festarit Las Vegasissa, jossa esiinnyimme 150.000 bilettäjästä koostuvalle yleisölle. Fiilis oli aivan huikea kun aurinko alkoi nousta vuorten takaa ihmismeren ylle, joka pomppi villinä musan tahdissa, kuvailee yhtyeen toinen puolisko Super8.

Yhtyeellä on levytyssopimus lontoolaisen Anjunabeats-levy-yhtiön kanssa ja heidän biisinsä ovat soineet myös maailman kärkinimien DJ-keikkaseteissä ja radio-ohjelmissa. Parhaillaan työn alla on remiksaus neljänä vuonna peräkkäin maailman parhaaksi DJ:ksi valitulle Armin van Buurenille sekä yhteisbiisi Tiëston levyllä laulaneen Julie Thompsonin kanssa.