Schwarzenegger paljasti: Seksiä taloudenhoitajan kanssa vaimon lomaillessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen toimintatähti Arnold Schwarzenegger tunnetaan menestyselokuvistaan, joihin lukeutuvat Conan – Barbaari, Terminator – tuhoaja ja Commando. Parhaillaan hänet nähdään Suomenkin valkokankailla The Expendables 2 -elokuvassa.

65-vuotias toimintatähti on tuoreessa muistelmateoksessaan paljastanut yksityiskohtia pariskunnan eroon johtaneista ongelmistaan ex-vaimonsa Maria Shriverin kanssa. Vaimolle viimeinen niitti oli se, kun selvisi, että tähdellä oli avioliiton ulkopuolinen 14-vuotias lapsi taloudenhoitaja Mildred Baenan kanssa. Totuus asiasta paljastui parisuhdeterapian yhteydessä.

– Heti kun istuin alas, terapeutti kääntyi minuun päin ja sanoi: ”Maria halusi tulla tänne tänään ja kysyä lapsesta – siitä, onko taloudenhoitajanne Mildredin lapsi sinun”. Kerroin terapeutille sen olevan totta, Schwarzenegger paljastaa elämäkerrassaan.

Arnold Schwarzenegger kertoo harrastaneensa seksiä taloudenhoitaja Mildredin kanssa Maria-vaimon ja pariskunnan lasten ollessa poissa lomalla. Tähti vietti vuosikausia vakuutellen itselleen, ettei hän ollut taloudenhoitajan Joseph-pojan isä. Viimein Schwarzenegger kuitenkin ymmärsi Josephin olevan hänen lapsensa huomatessaan kuinka paljon poika muistutti ulkonäöltään häntä itseään.

Schwarzeneggerien perhe sai taannoin lisää synkkiä uutisia avioerouutisen jälkeen, kun 13-vuotias poika Christopher Schwarzenegger joutui vakavaan lainelautailuonnettomuuteen Malibussa. Hänen keuhkonsa tiedettiin menneen kasaan ja useiden luiden murtuneen. Vakavasti loukkaantunut eroavan pariskunnan kuopus joutui sairaalan teho-osastolle lähes viikoksi. Hän kuitenkin toipui tapaturmasta.