Lana del Rey turvotti kasvojaan Botoxilla?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulajakaunotar Lana Del Rey nousi tänä vuonna kuuluisuuteen Born to Die -hittialbumillaan. Indie pop -tyylistää musiikkia esittävä tähti työstää parhaillaan uusia kappaleita, jotka hän julkaisee marraskuussa.

Tähti on musiikkiuransa ohella napannut jo huikeita mainosdiilejä Jaguar-luksusauton ja H&M-yrityksen kasvona. Lana Del Rey nähdään muun muuassa Suomen televisiossa pyörivässä vaatemainoksessa. Näyttävän neitokaisen huulet ovat mainoksissa silmiinpistävän muhkeat. Laulajattaren on väitetty turvottaneen huuliaan botoxilla kuuluisuutensa myötä, mutta Lana Del Rey on kiistänyt huhut.

– En ole tehnyt niille mitään. Kaikki jotka tuntevat minut, voivat todistaa sen. Asuin monta vuotta asuntovaunualueella. Minulla ei ollut rahaa ostaa edes muroja. En raahautunut sillan alta leikkaussaliin, Lana Del Rey kertoi taannoin Complex-lehdelle.

New Yorkissa asuva Lana Del Ray on saanut suitsutusta Born to Die -albuminsa myötä muun muuassa Glee-laulajatar Lea Micheleltä ja Harry Potter -päätähti Daniel Radcliffeltä. Popkaunotar on kertonut ihailevansa Nancy Sinatran, Elviksen, Kurt Cobainin ja Britney Spearsin musiikkia. Lana Del Ray palkittiin taannoin BRIT Awards -gaalassa kansainvälisen läpimurtonsa ansiosta.