One Direction palkkasi Michael Jacksonin henkivartijan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Nuoret popparit ovat valloittaneet teinityttöjen sydämiä muun muuassa lukuisilla hittibiiseillään, joista tunnetuin on What Makes You Beautiful.

Nyt yhtye on palkannut itselleen poplegenda Michael Jacksonin entisen henkivartijan, joka yritti pelastaa laulajan hengen tämän kohtalokkaana kuolinpäivänä. 36-vuotias Alberto Alvarez kiittää poikabändiä, jonka tarjoama pesti auttoi miestä pääsemään yli kolmen vuoden takaisista traagisista tapahtumista.

– Olen todella innoissani. He ovat hieno ryhmä nuoria miehiä ja todella lahjakkaita. Heille työskentely on auttanut minua pääsemään vaikean ajan yli, kertoo Alberto Alvarez People-lehdelle.

Alvarez kertoo käyneensä Jacksonin kuoleman jälkeen pohjalla, mutta nousseen vihdoin masennuksesta uuden työtehtävän avulla. Mies aloitti työskentelemään henkivartijana jälleen viime vuonna. Hän kertoi poikabändin valinneen hänet vartijakseen muutaman onnistuneen työkeikan jälkeen.

One Direction -yhtyeellä on kymmeniä miljoonia faneja ympäri maailman. Nuoret laulajat ovat päässeet menestyksensä myötä isoihin rahoihin käsiksi. Teini-idolit ovat tienanneet itselleen jo huimat 124 miljoonaa euroa viimeisen parin vuoden aikana. Tämän lisäksi nuorukaiset ovat kasvattaneet levy-yhtiönsä kukkaroa noin 250 miljoonalla eurolla.