Chuck Norris jäisi toiseksi? Tämän pikkupojan väitetään hakanneen rotevan miesopettajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on alkaneella viikolla uutisoitu lukuisista tapauksista, joissa oppilaat ovat pahoinpidelleet opettajia koulussa. Äskettäin samankaltainen tapaus sattui myös Yhdysvalloissa, kun kuusivuotiaan pojan kerrotaan pahoinpidelleen suurikokoisen miesopettajan.

Kuva: Splash

Splash Newsin saamien tietojen mukaan väitetyn pahoinpitelyn tekijä on 22-kiloinen kuusivuotias pikkupoika Rodrigo Carpio. Uhri on sen sijaan satakiloinen 27-vuotias roteva miesopettaja John Webster, joka on aiemmin harrastanut amerikkalaista jalkapalloa.

Tätä taustaa vasten tapaus on nyt aiheuttanut poikkeuksellisen paljon huomiota, sillä raporttien mukaan pikkupoika teloi entisen jenkkifutarin niin huonoon kuntoon, että tältä murtui nilkka, polvi meni sijoiltaan ja lisäksi stressi ajoi miehen psykiatrille. Pojan kerrotaan pahoinpidelleen myös koulun rehtoria, turvamiestä ja toista opettajaa.

Kuva: Splash