Rihannan uusi tyylivalinta – vilautteli kultahampaita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna oli taannoin otsikoissa ajauduttuaan julkiseen riitaan Joan Riversin kanssa. Diili-ohjelmasta tuttu Rivers haukkui Rihannan rakkauspuheet, mutta laulaja antoi kaksin verroin takaisin.

Rihanna nähtiin äskettäin New Yorkin muotiviikoilla esittelemässä outoa koristevalintaansa. 24-vuotiaan laulajan huulien takaa pilkottivat niin kutsutut grillsit, eli hampaiden päälle asetettavat koristepäälliset. Grillsejä on nähty vuosien ajan Kanye Westin ja Lil Jonin kaltaisilla hiphop-muusikoilla, mutta naispuolisilla tähdillä ne ovat olleet hieman harvinaisempia.

Kuva: Splash

Rihanna on muutenkin päivittänyt tyyliään viime aikoina. Pari viikkoa sitten uutisoimme laulajattaren ottaneen uuden tatuoinnin rintojensa alapuolelle, ja Rihanna on myös hiljattain leikkauttanut hiuksensa. Tähti tuntuu olevan mieltynyt myös sormuksiin ja erikoispitkiin kynsiinsä.

Kuva: Splash

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.