Raju riita Idol-kuvauksissa: Nickin Minaj uhkasi hakata Mariah Careyn! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun American Idol -laulukilpailun tuomaristossa on nähty liuta menestyneitä artisteja ja muusikoita. Uudella tuotantokaudella tuomaripöydän takana istuvat Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban ja Randy Jackson.

Äskettäin kyseisen lauluohjelman kuvauksista kantautui uutisia, joiden mukaan tuomaridiivat Mariah Carey ja Nicki Minaj olisivat jo ärsyyntyneet toisiinsa. Nyt riidoista on tullut totista totta, sillä poplaulajatar Careyn kerrotaan haukkuneen kollegaansa ämmäksi ohjelman kuvauksissa useaan otteeseen. Räväkkä naisräppäri ei jäänyt suinkaan suukovussa toiseksi, vaan uhkasi naista väkivallalla.

Kuva: Splash

– Minä vielä tyrmään sinut. Sanoin heille, etten v*ttu kestä tuota v*tun kuninkaallista, Mouth to Ears -sivusto kertoo Nicki Minaj’n sanoneen.

Idol-ohjelman kuvaukset jouduttiin keskeyttämään Charlottessa, Pohjois-Carolinassa, kaunotarten kahinan vuoksi. Minaj käveli ulos kuvauksista kerran välikohtauksen aikana, mutta hän palasi takaisin suostuttelujen jälkeen. Tuomarikollegat Randy Jackson ja Keith Urban koettivat neitokaisten tiimien ohella lepytellä raivostuneita tähtiä.

Kuva: Splash

Riidan kerrotaan saaneen alkunsa erimielisyydestä kilpailijan esityksen suhteen. Ohjelman tuottajat huolehtivat tällä hetkellä todenteolla siitä, miten show etenee loppukaudella. Mariah Careyn sanotaan inhoavan naisräppäriä muun muassa siksi, että hänen mielestään tämä tekee ohjelmasta ”friikkishown”.

Kuva: Splash

Tuttuun tapaan laulukilpailun juontajana jatkaa ökyrikas televisiotähti Ryan Seacrest. Viihdemoguli Simon Fullerin luoma kykyjenetsintäkilpailu on yksi Yhdysvaltojen menestyneimmistä televisiosarjoista. Kilpailun tunnetuimpia voittajia ovat muun muuassa Kelly Clarkson, Jordin Sparks, Carrie Underwood ja David Cook.