Poikabändin komistukset kilpailijoistaan: ”Puhuvat p**kaa selän takana!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Nuoret popparit ovat valloittaneet teinityttöjen sydämiä muun muuassa lukuisilla hittibiiseillään, joista tunnetuin on What Makes You Beautiful.

One Direction -yhtyeen suurimpana kilpailijana pidetään tällä hetkellä tanssipoppia esittävää brittiläistä The Wanted-kokoonpanoa. Nyt poikabändin komistusten kerrotaan ärsyyntyneen kyseisen yhtyeen jäseniin, koska The Wantedin pojat mustamaalaavat heitä julkisuudessa. Nuorukaiset pitävätkin kilpailijoitaan kaksinaamaisina.

– Minua haittaa ainoastaan se, että he ovat mukavia kasvotusten, mutta puhuvat meistä paskaa selän takana. Me emme ole tehneet mitään väärää, etenemme vain urallamme. Emme koskaan puhu kenestäkään tarkoituksellisesti pahaa, emmekä ole kommentoineet heitä mitenkään, kertoi bändin jäsen Liam Payne Fabulous-lehdelle.

Payne kielsi yhtyeiden välillä olevan kilpailun, vaikka myönsikin tiedostavansa sen, että One Direction peittoaa The Wantedin massasuosiollaan. Hänen mielestään Twitter-seuraajien määrä kertoo tällä hetkellä eniten artistin menestyksestä. The Wantedin Jay McGuinness vitsaili vastikään julkisuudessa, että heidän yhtyeensä on poikabändien ”karvaisempi ja vanhempi versio”.

One Direction -yhtyeellä on kymmeniä miljoonia faneja ympäri maailman. Nuoret laulajat ovat päässeet menestyksensä myötä isoihin rahoihin käsiksi. Teini-idolit ovat tienanneet itselleen jo huimat 124 miljoonaa euroa viimeisen parin vuoden aikana. Tämän lisäksi nuorukaiset ovat kasvattaneet levy-yhtiönsä kukkaroa noin 250 miljoonalla eurolla.