Pumpattava Barbara pelastettiin merestä – luultiin hukkuvaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Merihätään joutuu aika ajoin ihmisiä, ja kyseiset tapaukset päätyvät usein uutisiin. Aina ei kuitenkaan pelastustyökään suju kuten Strömsössä. Nyt turkkilaiset pelastajat tekivät nolon virheen, sillä he erehtyivät luulemaan meressä kelluvaa seksinukkea hukkuvaksi naiseksi.

Mustanmeren rannalla oleskelleet silminnäkijät hälyttivät rannalta apua nähdessään erään ”naispuolisen uimarin” kamppailevan vedessä. Erikoissukeltajat sukelsivat naisen perään ja löysivätkin hänet. Pelastajat kokivat elämänsä yllätyksen, kun pinnalle tuotu nainen paljastuikin puhallettavaksi seksinukeksi.

Sukeltajat tyhjensivät nuken ja heittivät sen lopulta roskakoriin. Turkin poliisi ei ole saanut varmistusta siitä, miten seksinukke päätyi alunperin Mustaanmereen, uutisoi Female First -sivusto.