Sofia Vergara haluaa suurentaa muhkeita rintojaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Hänet äänestettiin taannoin yhdeksi Hollywoodin seksikkäimmäksi naistähdeksi. Kaunotar aloitti viihdeuransa 1990-luvun alussa.

40-vuotias tähti on tullut tunnetuksi muun muassa F-kupin luomurinnoistaan. Nyt neitokainen aikoo sijoittaa rintojen kohotusleikkaukseen, koska hän haluaa maksimoida kurviensa vetovoiman ihmisten silmissä. Kyseiset muodot ovatkin avanneet hänelle urallaan monia ovia.

– Haluan esitellä tätä kaikkea, kun minulla vielä on nämä muodot. Tiedän jo, että aion mennä rintojen kohotusleikkaukseen. Jos jonain päivänä kyllästyn seksikkyyteeni, otan ne pois, kertoo Sofia Vergara Lucky-lehdelle.

Kuva: Splash

Yrittäjä Nick Loebin kanssa kihloissa oleva kaunotar tunnustaa, että isot rinnat vaikuttavat paljon pukeutumiseen. Kurvijumalatar kertoo kadehtivansa esimerkiksi sitä, kun näkee pienirintaisen Gisele Bundchenin käyttävän minikokoista tuubitoppia ilman rintaliivejä. Sofia kertoo haastattelussa myös rakastavansa luksuselämää. Hän tunnustaa jumaloivansa jahteja, lentokoneita ja matkoja.

Kuva: Splash

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.