XXL-naisen paino pysäytti maailmanpyörän – laihdutti 100 voipaketin verran

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla on uutisoitu viime aikoina painavista naisista, jotka eivät pysty elämään normaalia arkea liikalihavuuden takia. Nyt eräälle brittinaiselle kävi nolo tilanne ylipainon vuoksi.

Birminghamilainen Claire Hughes vietti perheensä kanssa vapaapäivää ja innostui menemään maailmanpyörään. Kahden lapsen äiti koki kuitenkin häpeällisen yllätyksen, kun kyseinen huvilaite pysähtyi puolivälissä kiertoaan liiallisen lastin vuoksi. XXL-kokoinen nainen käskettiin kaikkien nähden laitteesta pois, koska hänen 146 kilon painonsa esti sitä liikkumasta.

– En tiennyt mitä sanoa henkilökunnalle, joten yritin vain nauraa nolostukseni pois. Olin kuitenkin aivan nöyryytetty, kuvailee Claire Hughes Daily Mail -sivustolle.

31-vuotias neitokainen nolostui tapauksesta niin paljon, että päätti muuttaa elämäntyyliään terveellisemmäksi. Nainen laihduttikin huimat 50 kiloa, mikä tekee yhteensä 100 voipaketin verran. Entisestä pilkanteon kohteesta sukeutuikin kurvikas neitokainen uuden nyrkkeilyharrastuksen myötä.

Hughes muistaa kuitenkin vielä varsin hyvin lihomisensa alkusyyn. Neitokainen joutui tekemään terveydellisten ongelmiensa vuoksi kohdunpoiston, joka sai hänet hakemaan lohtua ruoasta. Tällä erää kuusi vaatekokoa laihduttanut nainen työskentelee kokoaikaisena nyrkkeilyvalmentajana.