Tänään tv:ssä: Arnold Schwarzeneggerin toimintafloppi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toimintatähti Arnold Schwarzenegger on ollut viime päivinä runsaasti otsikoissa uuden elämäkertakirjansa merkeissä. Iso-Arska paljastaa kirjassaan seksiseikkailujaan ja vaimonsa pettämisen. Tänään kuvernaattori nähdään seikkailemassa Suomen televisiossa.

Nelonen esittää tänä iltana kello 21.30 alkaen John McTiernanin ohjaaman toimintakomedian Last Action Hero, joka ei lukeudu Schwarzeneggerin ja McTiernanin onnistuneimpiin tuotoksiin. Vuonna 1993 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa nuoren Dannyn saama elokuvalippu vie hänet mukaan valkokankaan tapahtumiin sankarinsa Jack Slaterin rinnalle.

Schwarzeneggerin lisäksi elokuvaa tähdittävät muun muassa F. Murray Abraham, Art Carney ja Anthony Quinn. Elokuva oli aikoinaan floppi elokuvateattereissa, mutta VHS ja DVD -julkaisuina se menestyi kuitenkin hieman paremmin. Elokuva oli ehdolla peräti kuudessa sarjassa vuoden surkeimpien elokuvien Razzie-gaalassa, mutta ei voittanut yhtään niistä.