Maailman kallein ulosajo – nettivideo paljasti totuuden Bugatti-onnettomuudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka amerikkalaisen miehen uutisoitiin ajaneen yli miljoonan dollarin arvoisen Bugatti Veyron -auton laguuniin, ja onnettomuus tallentui lisäksi myös ohikulkijan videolle. Videon ansiosta autoa kuljettanut Andy House sai syytteen vakuutuspetoksesta.

Kuva: YouTube

Miehen uskotaan nimittäin ajaneen auton veteen tahallisesti, sillä hän olisi tuplannut vakuutusten ja korvausten myötä rahansa. Mies väitti menettäneensä auton hallinnan, koska hän yritti väistää tiellä seisonutta pelikaania. Silminnäkijön kuvaama video toimii kuitenkin todisteena, eikä videolla näy ainoatakaan pelikaania. Vakuutusyhtiön käynnistämä oikeudenkäynti järjestetään Yhdysvaltojen Texasissa tällä viikolla.

Kuva: YouTube

Andy House oli lainannut Bugatti Veyronin ystävältään ajatuksena ostaa ökyauto. Petoksesta syytetyn miehen kerrottiin hankkineen pian lainaamisen jälkeen autolle 2,2 miljoonan dollarin kattavan vakuutuksen. Kyseistä ranskalaisvalmisteista autoa löytyy maailmasta vain 300 kappaletta. Onnettomuusvideo julkaistiin Youtube-palvelussa vuonna 2009 ja se on kerännyt jo noin 3,7 miljoonaa katsojaa.

Kuva: YouTube