Poliisit simuloivat seksiä YouTube-videolla – karut seuraukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka vesipuiston henkilökunta sai potkut julkaistuaan YouTubessa videon, jossa he tanssivat Gangnam Style -tanssia. Nyt kaksi espanjalaista poliisia on hyllytetty, kun heidän partioajossa kuvaamansa video tuli esimiesten tietoon.

Kuva: YouTube

Partioautossa ajon aikana kuvatulla videolla kaksi poliisimiestä pitävät hauskaa ja esittävät erilaisia tanssiliikkeitä. Tämän lisäksi he esittelivät seksiin liittyviä liikkeitä banaanin avustuksella ja ilman, esittelivät takamustaan kameralle sekä ajoivat partioautoa silmät kiinni.

Video oli kuvattu toisen poliisin kännykkäkameralla. Videon löysi tietokoneelta miehen vaimo, joka päätti julkaista videon YouTubessa. Seuraukset olivat kuitenkin odottamattoman rajut. Monet katsojat pitivät videosta, mutta esimiehet olivat toista mieltä. Miesten katsottiin toimineen typerästi ja heidät pidätettiin siksi toistaiseksi virantoimituksesta.

Kuva: YouTube