Rakkaus vei Rihannan exän syliin? Muhinoivat klubilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna joutui vuonna 2009 kohun keskiöön, kun hänen silloinen poikaystävänsä Chris Brown pahoinpiteli laulajattaren sairaalakuntoon. Sittemmin Chris Brownia on haukuttu muun muuassa naistenhakkaajaksi, joka ei ansaitse paikkaansa julkisuudessa.

Taannoin popkaunotar myönsi yhä rakastavansa entistä poikaystäväänsä, joka herätti vastikään ihmetystä ottamalla kaulaansa Rihannaa muistuttavan pääkallotatuoinnin. Nyt pariskunnan kerrotaan tavanneen toisensa newyorkilaisella Griffin-klubilla, jossa tunnelma kääntyi yllättävän kuumaksi. Uusimpien raporttien mukaan tähdet intoutuivat nimittäin muhinoimaan keskenään.

Us Weekly -sivuston mukaan paikalla oli useita silminnäkijöitä, jotka todistivat tilanteen saamat käänteet. Samana päivänä Chris Brown julkaisi Twitter-blogissaan vihjailevan tekstin, jossa puhui onnellisuudesta.

– Onnellisuus on jotain, mitä en koskaan taannut. Miten voit odottaa minun takaavan oman onnellisuutesi, kirjoitti räppäri viestissään.

Pari on viime aikoina lietsonut käytöksellään huhuja yhteenpalaamisesta. Syyskuussa Rihannan nähtiin antavan räppärille suudelman MTV Video Music Awards -tapahtumassa, kun pari törmäsi toisiinsa yleisön joukossa. Aiemmin Brown joutui paljon julkisuutta saaneeseen kapakkatappeluun musiikillisen kollegansa Draken kanssa. Taistelun kerrotaan johtuneen samaan popkaunottareen kohdistuneesta ihastuksesta.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.