Robert Pattinson ei kelvannutkaan seksikkäimmäksi – verkkolehti valitsi uuden

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight-vampyyrielokuvien päätähti Robert Pattinson valittiin vastikään neljättä kertaa maailman seksikkäimmäksi mieheksi Glamour-lehden listauksessa. Female First -sivusto ei ollut samaa mieltä ykkössijan saaneesta uroksesta, ja tekikin vastavedoksi oman listauksensa.

Tämän listan kärkeen nousi Yön ritarin paluu -elokuvassakin näytellyt lihaskimppu Tom Hardy, joka on huomattavasti kauniskasvoista Pattinsonia miehekkäämpi tapaus. Hardy ei pelkää myöskään pahiksen rooleja, sillä uusimmassa Batman-filmatisoinnissa komistus esitti elokuvan roistoa, Banea.

Supersankarit ovat tällä erää nousussa, ja se näkyy myös listan kakkossijoituksessa. Toiseksi seksikkäimmäksi mieheksi valittiin The Avengers -elokuvassa Thor-jumalaa näytellyt Chris Hemsworth, josta tuli vasta äskettäin pienen India Rose -tytön isä. Monen neitokaisen harmiksi kyseinen miesunelma onkin naimisissa näyttelijätär Elsa Patakyn kanssa.

Kolmannelle sijalle pääsi tummasävyisistä roolitulkinnoistaan tunnettu lahjakkuus, Ryan Gosling. Persoonallisen näköinen uros vakuutti katsojat jo Notebook-elokuvan roolityöllään, ja on sittemmin kerännyt pisteitä useilla menestyselokuvilla. Mies on tällä hetkellä ehdolla Fifty Shades of Grey -trilogiasta tehtävän elokuvan miespääosaan.

Muillekin sijoille pääsi nimekkäitä Hollywoodin herrasmiehiä. Australialainen ”miesten mies” ja sydäntenmurskaaja Hugh Jackman, vastikään sinkkuuntunut eksentrikko Johnny Depp ja Shame-elokuvassa seksiaddiktia näytellyt karismaattinen Michael Fassbender pääsivät listan seuraaville sijoille. Nuoremmatkin komistukset Liam Hemsworth ja Ian Somerhalder komeilevat listalla hyvillä sijoituksilla.