Räppäri kommentoi Idol-skandaalia: ”Täällä mikään ei ole aitoa!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen rap-artisti ja laulaja-lauluntekijä Thomas DeCarlo Callway tunnetaan julkisuudessa nimellä Cee Lo Green. Mies muistetaan myös soul-musiikkia esittävästä Gnarls Barkley -yhtyeestä.

Parhaillaan tähti toimii myös Amerikan The Voice -ohjelman tuomarina. Nyt Green on kertonut oman mielipiteensä Idol-kykyjenetsintäohjelmassa sattuneesta riitaisasta välikohtauksesta, joka kuumensi tunnelman Mariah Careyn ja Nicki Minaj’n välillä. The Voice -tuomari pitää kahakkaa tekaistuna, eikä usko diivojen todellisuudessa olevan riidoissa.

– Tämä on Hollywood, Kalifornia. Tuskin mikään on täällä aitoa, kommentoi Cee Lo Green TMZ-sivustolle.

Riidan jälkeen on liikkunut huhuja siitä, että kyse olisi vain ohjelman katsojalukuja lisäävästä tempusta. Videollekin taltioidussa riidassa naisräppäri Nicki Minaj uhkasi väkivallalla häntä haukkunutta Mariah Careyta. Rääväsuinen neito uhkasi muun muassa ampua laulajattaren. Diivaileva r&b -tähti otti uhkaukset ilmeisen tosissaan, sillä hänen kerrottiin juuri lisänneen turvamiestensä määrää.