Singlearvostelu Disco Ensemble : Second Soul Remix

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disco Ensemble -yhtye julkaisi syyskuun lopussa pitkän odotuksen jälkeen viidennen studioalbuminsa nimeltä Warriors. Uuden albumin on tuottanut Jukka Immonen ja sen tekeminen kesti kaikkinensa lähes kaksi vuotta. Nyt uuden levyn ensimmäisestä hitistä on julkaistu remix-single.

Kyseessä on kovasti radiosoittoakin parhaillaan saava Second Soul, jonka radioversio on yksi vuoden tyylikkäimpiä kotimaisia raitoja ja jonka soisi saavan merkittävää soittoa myös kansainvälisesti. Remiksaamassa on ollut parivaljakko Lenno & Jesse Oliver, joiden käsissä biisistä on muotoutunut lepppoisa tanssiraita.

Kevyellä otteella tyylitelty housepohjainen remix-versio on ilmava ja hyvin eteenpäin rullaava kokonaisuus. Kappaletta kantaa eteenpäin taustan leppoisa, mutta turhankin monotonisesti hallitseva synamatto, johon olisi odottanut hieman enemmän dynamiikkaa. Nyt biisin tyylikkäät kikkailut jäävät tämän maton alle piiloon. Tästä remiksistä olisi hyvä julkaista myös dub-versio, joka voisi hyvinkin toimia klubien tanssilattioilla sellaisenaan. Määrällisesti runsaat vokaalit ovat nimittäin hieman turhankin pinnassa. Plussaa kuitenkin taustan melodioista, jotka ovat tulleet mukaan vasta remixissä.

Pisteet 3/5