Geri Halliwell tyrmäävänä bikineissä – poliisi pani käsirautoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeessä aikoinaan vaikuttanut Geri Halliwell teki suositun tyttöbändin hajoamisen jälkeen soolouraa suhteellisen hyvällä menestyksellä. Maailman menestyneimpiin tyttöbändeihin lukeutuva Spice Girls esiintyi taannoin Lontoon olympilaisten päätösjuhlassa.

Nyt yhtyeen jäsen, Geri Halliwell, nähdään nähdään omissa Facebook-kuvissaan tekemisissä poliisin kanssa. Äskettäin nelikymppisiään juhlinut kaunotar poseeraa nimittäin itse julkaisemassaan kuvassa bikineissä ja poliisi panee samalla häntä käsirautoihin. Toisessa kuvassa Geri itse on jo pukeutunut naispoliisin asuun.

Geri Halliwell erosi taannoin poikaystävästään Henry Beckwithistä. Kahden vuoden ajan seurustellut pariskunta erosi, koska laulajan kerrottiin kyllästyneen miehensä jatkuvaan juhlimiseen. Eron syyksi veikattiin myös sitä, että 32-vuotias poikaystävä ei halunnut lapsia tai mennä naimisiin Spice Girls -popparin kanssa. Halliwell pääsi kuitenkin ylitse Beckwithistä, sillä nykyään hän seurustelee vielä tuntemattoman miehen kanssa.