Geri Halliwell tyrmäävänä bikineissä – poliisi pani käsirautoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeessä aikoinaan vaikuttanut Geri Halliwell teki suositun tyttöbändin hajoamisen jälkeen soolouraa suhteellisen hyvällä menestyksellä. Maailman menestyneimpiin tyttöbändeihin lukeutuva Spice Girls esiintyi taannoin Lontoon olympilaisten päätösjuhlassa.

Kuva: Facebook

Nyt yhtyeen jäsen, Geri Halliwell, nähdään nähdään omissa Facebook-kuvissaan tekemisissä poliisin kanssa. Äskettäin nelikymppisiään juhlinut kaunotar poseeraa nimittäin itse julkaisemassaan kuvassa bikineissä ja poliisi panee samalla häntä käsirautoihin. Toisessa kuvassa Geri itse on jo pukeutunut naispoliisin asuun.

Kuva: Facebook

Geri Halliwell erosi taannoin poikaystävästään Henry Beckwithistä. Kahden vuoden ajan seurustellut pariskunta erosi, koska laulajan kerrottiin kyllästyneen miehensä jatkuvaan juhlimiseen. Eron syyksi veikattiin myös sitä, että 32-vuotias poikaystävä ei halunnut lapsia tai mennä naimisiin Spice Girls -popparin kanssa. Halliwell pääsi kuitenkin ylitse Beckwithistä, sillä nykyään hän seurustelee vielä tuntemattoman miehen kanssa.