Kylie Minogue keikisteli rannalla komistusten kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Pitkän uran musiikkibisneksessä tehnyt Kylie Minogue on myynyt maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa albumia. Laulajatar teki äskettäin eräälle alusvaateyritykselle rohkean mainosvideon, jossa hän keikistelee erittäin eroottisissa asennoissa rodeon päällä.

Nyt 44-vuotias Kylie Minogue nähdään tuoreimmissa kuvissaan poseeraamassa ihailijoidensa kanssa Brasilian Rio de Janeirossa. Neitokainen nautiskeli auringosta rantapäivän merkeissä, kun fanit pyysivät tähteä yhteiskuviin. Kylien hymy olikin korvissa, kun hän poseerasi paidattomien rantaleijonien kanssa.

Kylie Minogue lukeutuu niihin erittäin harvalukuisiin tähtiin, joilla on ollut ykköshitti kolmella peräkkäisellä vuosikymmenellä; 1980, 1990 ja 2000-luvuilla. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muiden muassa Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head. Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin.