Poliisi kielsi eläkeläistä tuomasta prostituoituja kotiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on annettu erikoinen viranomaispäätös asiassa, jossa naapurit olivat häiriintyneet 63-vuotiaan eläkeläisen asunnosta kantautuneista seksin äänistä. Naapurit olivat ilmoittaneet häiritsevästä käyttäytymisestä poliisille, joka ryhtyi toimeen.

Prestonin liepeillä asuva mies oli kutsunut asuntoonsa maksullisia naisia jopa useita kertoja viikossa. Mies itse kertoi poliisille, että asunnossa on ollut paikalla samanaikaisesti korkeintaan kaksi naista kerralla, Daily Mail uutisoi.

Nyt viranomaiset ovat antaneet eläkeläiselle kaksi vuotta voimassa olevan kiellon, jonka aikana mies ei saa tuoda asuntoonsa prostituoituja puolenyön ja aamuseitsemän välillä. Asunnossa ei saa olla tuona aikana muitakaan ihmisiä kahta enempää poislukien miehen perheenjäsenet. Mies ei valittanut saamastaan kiellosta.