Rocktähden pihamaan puu oli tappaa TV-tähden – haastettiin oikeuteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Sairaala-elämään paneutuva Greyn anatomia -draamasarja on vuosien varrella voittanut kaksi Golden Globe ja Emmy -palkintoa. Huippusuositun sarjan päänäyttelijät ovatkin nousseet fanien suosikeiksi. Äskettäin lääkäri Mark Sloanin roolissa näytellyt komistus Eric Dane järkytti fanejaan jättämällä sarjan.

Nyt 39-vuotias Eric Dane on haastanut yhdessä vaimonsa Rebecca Gayheartin kanssa rokkari Billy Corganin oikeuteen. Pariskunnan kerrotaan suivaantuneen Smashing Pumpkins -yhtyeen jäsenen huonosta puutarhanhoidosta. Miehen pihalta kaatunut puu nimittäin miltei tappoi näyttelijättären.

Eric Dane yllättyi ikävästi siippansa kanssa, kun Corganin pihan puolella ollut puu tuli heidän katostaan läpi viime joulukuussa. Puu tukki talon ja rikkoi sen sähkölinjan. Tuolloin raskaana ollut Rebecca Gayheart joutui pakenemaan kotoaan joka puolelta törröttäviä sähköjohtoja, uutisoi TMZ-sivusto.

Tähtipari onkin vihainen rokkarille, koska tämä ei tehnyt mitään tontillaan kasvaneille puille useista varoituksista huolimatta. Näyttelijät haastavat nyt Billy Corganin oikeuteen kiusanteosta, laiminlyönnistä ja avustuksesta kieltäytymisestä. Rocktähti on väittänyt, ettei tiennyt puidensa vaarallisuudesta ennen ikävää tapahtumaa.

McSteamynä jo vuosien ajan tunnettu näyttelijäkomistus nähtiin taannoin menestysnäyttelijöitä täynnä olleessa Ystävänpäivä-elokuvassa. Danella oli myös rooli Cherin ja Christina Aquileran tähdittämässä Burleski-elokuvassa. Suosikkinäyttelijä ei ole vielä paljastanut, minkälaisia työkuviota tulevaisuus ilman Greyn anatomiaa pitää sisällään.