BB-kaudelle merkittävä sääntömuutos – Suvin paljastukset liikaa

Big Brother · Stara.fi

Viime vuonna Suomen Big Brother -talossa asui perheenäiti Suvi, joka kertoi muille asukkaille varsin avoimesti lastensa elämästä ja jopa intiimeistä yksityiskohdista, kuten sairauksista. Tuotanto joutui kauden aikana kieltämään Suvilta lapsistaan puhumisen.

Nyt on selvinnyt, että parhaillaan käynnissä olevalla tuotantokaudella asukkaiden sääntöihin on tehty sääntömuutos, joka sulkee asukkaiden suut lähipiiriinsä liittyviltä paljastuksilta. Asia selvisi taannoin, kun Teija ja Tea keskustelivat perhe-elämästä ja Teija olisi halunnut kertoa perheestään.

– En minä voi kertoa, kun säännöissä kielletään, että lapsista ei saa puhua, Teija totesi Tealle.

– Eikö täällä saa herranjestas puhua edes lapsista? Se tarkoittaa, että ei saa puhua lapsiin littyvistä asiattomista asioita. Kyllähän sitä ihminen tietää mitä voi puhua. Jos ei tiedä, niin voi herranjumala, Tea ihmetteli.

Eilisissä bileissä Teija otti asian jälleen esiin, kun keskustelu alkoi humalapäissään ajautua vaarallisille vesille.

– Muistakaa mitä säännöissä lukee. Ei saa puhua henkilökohtaisia asioita, Teija muistutti muita asukkaita.