Brittany Kerrin bikinivartalo lähentelee täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kisasta on noussut julkisuuteen lukuisia tähtiä, mutta harva heistä on ollut yhtä muodokas ja kohuttu kuin Brittany Kerr. Viime kesänä seksikkään neitokaisen kuvat saivat niin suuren suosion, että kävijämäärä kaatoi Kerrin kotisivut.

Kerr on ollut lapsesta saakka aktiivinen taistelulajien harrastaja. Kahdeksanvuotiaana taekwondon aloittaneella kaunottarella on lajissa musta vyö. Nyt Miranda on kuvattu ulkoilemassa rannalla yhdessä ystävänsä ja koiransa kanssa. Kuvien perusteella neitokaisen vartalo on edelleen huippukunnossa.

24-vuotias amerikkalainen laulajalupaus Brittany Kerr on cheerleader-tanssija ja laulaja, joka nousi kertaheitolla tähdeksi American Idol -kilpailusta. Aiemmin hän ihastutti tanssijana NBA-peleissä, mutta Idol-jatkopaikan myötä hänestä tuli heti julkkis. Televisiokatsojat ryntäsivät etsimään neitokaisen kuvia, kun kaunottaren nimi päätyi ruutuun. Pian kotisivut kaatuivat ja tilanne helpotti vasta kun verkko-osoitteesta ohjattiin liikenne Kerrin Facebook-fanisivulle.