Chris Brown sai kenkää tyttöystävältään – heti treffit Rihannan kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna joutui vuonna 2009 kohun keskiöön, kun hänen silloinen poikaystävänsä Chris Brown pahoinpiteli laulajattaren sairaalakuntoon. Sittemmin Chris Brownia on haukuttu muun muuassa naistenhakkaajaksi, joka ei ansaitse paikkaansa julkisuudessa.

Äskettäin ex-pariskunta nähtiin muhinoimassa newyorkilaisella Griffin-klubilla, minkä jälkeen Chris Brown saikin nopeasti kenkää tyttöystävältään Karrueche Tranilta. Nyt räppäri on itsekin kommentoinut tapahtunutta Us Weekly -lehdelle. Mies myönsi eroamisen olleen hänelle paras ratkaisu.

– Olen päättänyt jatkaa sinkkuna keskittyäkseni urani. Rakastan Karruechea todella paljon, mutta en halua hänen olevan loukkaantunut suhteestani Rihannaan, kertoo Chris Brown haastattelussa.

Ex-pariskunta nähtiinkin samantien eron jälkeen yhdessä Jay-Z:n konsertissa. Chris ja Rihanna lähtivät yhdessä Gansevoort-hotellilta ja heidät nähtiin läheisissä tunnelmissa konserttipaikan VIP-tiloissa. Rihannan mentorin Jay-Z:n uskotaan antaneen siunauksensa parin suhteelle.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.