Mitä ihmettä Clint Eastwoodin teinityttärellä on yllään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijä-ohjaaja Clint Eastwoodin tytär Francesca Eastwood on tehnyt kuluvan vuoden aikana omaa julkkisuraansa ja noussut useita kertoja otsikoihin. Hän onkin ehtinyt aiheuttaa jo hieman kohuakin.

Nyt Francesca on kuitenkin kuvattu varsin arkisissa puuhissa, kun hän oli noutamassa take away -kahvia paikallisesta kahvilasta. Ilmeisesti neitokaisella oli tullut kiire, sillä hän oli kahvireissullaan lähinnä yöpukua muistuttavassa asussa. Neitokainen tyytyi vain naureskelemaan tilanteelle.

Kuva: Splash

Realitytähtenä julkisuuteen noussut 18-vuotias Francesca Eastwood herätti taannoin kohua polttamalla 100.000 dollarin eli 83.000 euron arvoisen Birkin-merkkilaukun. Nainen pilasi ensin laukun moottorisahalla ja sen jälkeen poltti sen. Eastwoodin poikaystävä Tyler Shields kuvasi session, ja julkaisi kuvasarjan blogissaan. Eastwood sai kuvien ansiosta jopa tappouhkauksia.

Kuva: Splash