Halle Berry yllätti rintavampana kuin koskaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Halle Berry joutui taannoin vaaraan, kun tunkeilija pääsi hänen kotipihalleen. Tähden ahdistelija joutui teostaan vankilaan yli vuodeksi ja sai samalla kymmenen vuoden lähestymiskiellon.

Nyt 45-vuotias näyttelijätär on osallistunut julkkisjuhliin Beverly Hillsissä. Hän asteli Beverly Wilshire Four Season -hotellissa järjestettyyn Variety’s Power of Women Luncheon -tapahtumaan poikkeuksellisen rintavana ja antavalla kaula-aukolla varustetussa asussa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Oscar-palkittu Halle Berry on ollut naimisissa kaksi kertaa baseball-pelaaja David Justicen ja laulaja Eric Benetin kanssa. Näyttelijätär paljasti ensimmäisen avioeronsa jälkeen harkinneensa itsemurhaa. Vuonna 2005 Halle alkoi seurustelemaan mallikomistus Gabriel Aubryn kanssa ja pariskunta sai kolmen vuoden seurustelun jälkeen Nahla-tyttären. Halle joutui raskausaikanaan hankkimaan itselleen useita turvamiehiä, kun hänen lapsensa uhattiin tappaa.