Halloween-naamari pahasti överiksi – eBay poisti tämän ilmoituksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa ja monessa muussa maassa juhlitaan lokakuun lopussa perinteistä Halloweenia, jossa ihmiset pukeutuvat toinen toistaan räväkämpiin asuihin ja naamareihin. Aivan kaikkea ei kuitenkaan kannata kokeilla, ja nyt eräs tapaus on mennyt pahasti överiksi.

Kuva: eBay

Taannoin Yhdysvalloissa joukkomurhaaja James Holmes tunkeutui elokuvateatterin Batman-näytökseen ja avasi tulen yleisöä kohti. Nyt eBay-verkkokauppaan on tullut myyntiin naamareita, joiden avulla käyttäjästä tulee Holmesin näköinen. Naamareita 500 dollarin hintaan myyvä nimimerkki Realface13 kirjoittaa myynti-ilmoituksessaan, että naamari on oivallinen keino ”pelästyttää kaikki tuttusi”. Nyt eBay on poistanut ilmoituksen.

Kuva: eBay