Hard Rock Cafe avataan Helsingissä – nämä aarteet löytyvät seinältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin ravintolaketjuihin lukeutuva Hard Rock Cafe tulee pian Suomeen. Helsinkiin lähiaikoina avattavan ravintolan seinillä nähtäviä viihdemaailman aarteita on nyt paljastettu. Niiden entisiä omistajia ovat olleet muun muassa Rihanna ja Michael Jackson.

Uuden ravintolan seinillä nähdään esimerkiksi Michael Jacksonin kasvoista tehty maski, joka teetettiin aikoinaan Thriller-kiertueelle. Seinillä on esillä myös esimerkiksi KISS-yhtyeen Crazy Nights -kiertueella käytetyt Gene Simmonsin käyttämät saappaat, Eddie Van Halenin Charvel-kitara, Bob Dylanin paita, The Who -yhtyeen John Entwistlen Vox Sidewinder -basso, The Black Eyed Peas -yhtyeen Fergien hattu ja Rihannan shaali.

Amerikkalaisen Seminole-intiaaniheimon omistaman Hard Rock Cafen Suomeen tulosta on huhuttu jo vuosien ajan, mutta siitä huolimatta suomalaiset ovat saaneet vielä odottaa hittiravintolaa. Ympäri maailmaa levittäytynyt ketju on perustettu vuonna 1971 Lontoossa. Nykyisin sen päämaja sijaitsee Orlandossa, Floridassa. Hard Rock Cafe -ravintoloita on yhteensä 150 kappaletta 53 eri maassa.