Justin Timberlake sittenkin musiikkiuralla – uusi levy jo työn alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäksi jokunen vuosi sitten ryhtynyt poptähti Justin Timberlake kosi kesällä pitkäaikaista tyttöystäväänsä näyttelijätär Jessica Bieliä. Pariskunnan epäiltiin äskettäin menneen salaa naimisiin, mutta myöhemmin selvisi, että nämä huhut olivat tuulesta temmattuja.

Justin Timberlaken vuonna 2006 julkaistu FutureSex/LoveSounds -levy oli arvostelu- ja yleisömenestys, mutta sitemmin laulajalta on kuultu varsin vähän uutta musiikkia. Hän kertoikin taannoin keskittyvänsä jatkossa ainoastaan elokuviin. Lupaus ei kuitenkaan pitänyt pitkään.

Nyt Showbiz 411 -verkkosivusto nimittäin kertoo tähden työstävän studiossa vähin äänin uutta levyä tuottaja Timbalandin kanssa. Justin Timberlaken salaperäisen uuden levyn tarkemmat yksityiskohdat ovat vielä hämärän peitossa, mutta verkkosivu kertoo sen olevan mahdollisesti valmis julkaistavaksi jo vuoden 2013 alussa.

Justin Timberlake yllätti hiljattain uudella aluevaltauksellaan, kun paljastui että tähti on ostanut osuuden MySpace -yhteisöpalvelusta ja aikoo pyrkiä tekemään siitä jälleen varteenotettavan kilpailijan Facebookin ja Twitterin kaltaisille sosiaalisen median sivustoille. Monilahjakkuus nähdään valkokankailla seuraavaksi Clint Eastwoodin kanssa Trouble With The Curve -elokuvassa, jonka Suomen ensi-ilta on marraskuussa 2012.