Tällaista ei usein nähdä: PSY esiintyi 80 000 katsojalle Soulissa – uskomaton video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ylivoimaisesti suosituin kappale vuosiin on parhaillaan listaykkösenä lukuisissa maissa komeileva Gangnam Style, jonka esittäjä PSY kertoi viime viikolla olevansa kotimaassaan Etelä-Koreassa todellinen kansallissankari. Nyt sankari on palannut kotiin.

Kuva: YouTube

PSY palasi pitkältä promokiertueeltaan kotiin huikean jättikonsertin merkeissä. Soulissa järjestettiin nimittäin yleisötapahtuma, jossa PSY esitti jättihittinsä. Tunnelmaa tuskin voi edes pukea sanoiksi, mutta konsertissa kuvattu video kiteyttää olennaisen. Paikalla oli varovaisten arvioiden mukaan 80.000 – 100.000 katsojaa. Tällaisen yleisömassan yhteislaulu pani varmasti esiintymislavan monitoroinnin koetukselle.

Kuva: YouTube