Poptähdellä rajuja paniikkikohtauksia – luuli sydänkohtauksiksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomalaisille vielä varsin tuntematon poptähti Ellie Goulding on niittänyt menestystä erityisesti kotimaassaan Britanniassa, jossa hänen esikoislevynsä Lights oli reilu vuosi sitten albumilistan ykkösenä.

Nyt 25-vuotias brittikaunotar paljasti kärsineensä taannoin rajuista paniikkikohtauksista. Ellie Gouldingin mukaan hän tunsi valtavia paineita, kun hänestä tuli yhtäkkiä kuuluisa julkkis ja tyttöjen roolimallia. Menestystään kauhistellut neitokainen saikin usein paniikkikohtauksia, jotka ajoivat hänet romahtamisen partaalle.

– Joskus tuntui siltä, että saan sydänkohtauksen. Sydämeni hakkasi ja adrenaliini virtasi. Paniikkikohtaukset ovat hirvittäviä. Uskon niiden saaneen alkunsa elämäni yllättävistä muutoksista, Ellie Goulding kertoi The Sun -lehdelle.

Nainen sai lääkäriltä reseptin diapam-lääkeaineeseen, jota käytetään muun muuassa ahdistuneisuuden ja paniikkihäiriöiden hoitamiseen. Laulaja ei kuitenkaan halunnut käyttää lääkettä ongelmiinsa. Ellie Goulding löysi parannuskeinnon terapiasta. Hän käy säännöllisesti keskustelemassa terapeutin kanssa syvimmistä tunteistaan.

Ellie Goulding julkaisee toisen studioalbuminsa 17. lokakuuta. Naisen mukaan Halcyon-nimeä kantavan levyn tuotantoprosessi oli rankkaa aikaa, koska hän tunsi olonsa todella yksinäiseksi biisejä kirjoittaessaan. Popparin uudella albumilla kuullaan muun muuassa Tinie Tempahia. Goulding seurustelee menestyneen dubstep-artistin Skrillexin kanssa. Neitokainen paljasti äskettäin pariskunnan suhteen kärsivän yhteisen ajan puutteesta. He näkevät nimittäin vain kerran kuussa kiireisten työaikataulujensa vuoksi.