Naiset tapasivat uudet asukkaat – heti kierros talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin hetki sitten uusien ja vanhojen asukkaiden ensitapaaminen, kun naisista Iida, Tea ja Jonna I pääsivät vierailemaan miesten salahuoneeseen. He kutsuivat miehet heti tutustumaan myös muuhun taloon.

– Voi vitsi! Te todellakin tuutte asumaan täällä, Iida kysyi ensimmäisenä.

Seuraavaksi oli vuorossa naisten johdolla tehty tutustumiskierros taloon. Samalla naiset tiedustelivat miehiltä perustiedot asuinpaikasta ja iästä. Pian naiset johdattelivat tulokkaat tupakkapaikalle, jossa keskustelu ja tutustuminen jatkuivat vilkkaina.

Kierroksen aikaan talon muut miehet ja loput naisista olivat Big Brotherin käskystä odottamassa makuuhuoneessa. Siellä he kuuntelivat innokkaasti mitä oven toiselta puolelta kuului. Talon alkuperäiset miehet tyytyivät rauhoittelemaan innokkaita naisia. Miehet eivät saa tavata tulokkaita mahdollisesti vielä päiväkausiin.