Huikea uutuus: Palju ja vene yhdistettiin – tässäkö ensi kesän hittituote?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat viime vuosina suorastaan villiintyneet paljuihin, sillä kymmenessä vuodessa niiden myynti on moninkertaistunut. Alalla ei ole kuitenkaan tapahtunut kovinkaan merkittävää kehittymistä, ja nykyiset paljut ovatkin pitälti samanlaisia kuin vuosikymmeniä sitten.

Kuva: Splash

Nyt hollantilainen yritys on kuitenkin kehittänyt HotTug-nimisen uutuustuotteen, joka nähdään toivottavasti jo ensi kesänä myös Suomen vesillä. Siinä on yhdistetty nerokkaasti palju ja vene, eli tuloksena on moottorin voimalla vesillä liikkuva palju.

Kuva: Splash

Yrityksen mukaan kyseessä on maailman ensimmäinen puulla lämmitettävä venepalju. HotTugiin mahtuu kerralla nautiskelemaan kahdeksan ihmistä ja noin 2.000 litraa vettä. Vesi lämmitetään tietenkin aidolla puulla kuten muissakin paljuissa. Täyden paljullisen lämmittäminen 38-asteiseksi kestää noin kaksi tuntia. Hintaa tuotteella on 11.450 – 16.450 euroa.