Paul Stanley kuvattiin siviilissä – vähemmän hirmuisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin hard rock -yhtyeisiin lukeutuvan KISS-yhtyeen Paul Stanley on levyttänyt bändin kanssa jo lähes 40 vuotta. Stanley on säveltänyt ja sanoittanut suurimman osan legendaarisen yhtyeensä kappaleista.

Taannoin 59-vuotiaan Stanleyn kerrottiin joutuneen leikkaukseen ääniongelmiensa takia, kun KISS-tähden äänihuulten kerrottiin vaurioituneen 40 vuoden rock-uran seurauksena. Nyt KISS-tähti on kuvattu viettämässä rauhallista vapaapäisää yhdessä perheensä kanssa Bel Airissa, Los Angelesissa. Stanley piti sylissään Emily Grace -tytärtään.

Paul Stanley, oikealta nimeltään Stanley Harvey Eisen, on neljän lapsen isä. Tähti sai esikoisensa Evan-pojan ensimmäisen vaimonsa Pamela Bowenin kanssa vuonna 1994. Vuonna 2005 rokkari avioitui pitkäaikaisen tyttöystävänsä Erin Suttonin kanssa. Heillä on kolme yhteistä lasta, viisivuotias poika Colin ja kaksi tytärtä Sarah Brianna ja Emily Grace.