Rattijuoppo narahti jo seitsemännen kerran – poliisille selitys vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin poliisi saa kuulla onnettomuuksille ja rattijuopumuksille toinen toistaan vauhdikkaampia selityksiä, mutta nyt Yhdysvalloissa erään rattijuopon selitys lienee alallaan vailla vertaa. Mies narahti ajettuaan autollaan juovuspäissään ojaan.

31-vuotias mies jäi perjantaina New Jerseyssä kiinni rattijuopumuksesta jo seitsemännen kerran. Tällä kertaa selitys oli kuitenkin keskimääräistä vauhdikkaampi ja se mennee rajunpuoleisen nousuhumalan piikkiin.

Mies nimittäin kertoi ajautuneensa ojaan, koska väisti karannutta elefanttia, joka oli yllättäen ilmestynyt hänen autonsa eteen. Poliisi kertoi New York Daily News -lehdelle, ettei elefantista ole saatu muita havaintoja. Myöhemmin paljastui, että mies oli käyttänyt ennen onnettomuutta myös huumeita.