Amandan rinnat eivät olleet mahtua mekon sisään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen realitykaunotar Amanda Harrington lienee suomalaisille vielä suhteellisen tuntematon nimi, mutta kotimaassaan Britanniassa hän on jo seurattu julkkistähti. Desperate Scousewives -ohjelmassa nähtävä neitokainen onkin nykyisin julkkisjuhlien vakiokalustoa.

Tällä kertaa Amanda Harrington kuvattiin Liverpoolissa saapumassa illanviettoon Playground-klubille. Hänen seuranaan olivat The Only Way Is Essex -realitysarjan tähdet Lauren Goodger ja Chelsee Healey. Amanda vastasi kuitenkin illan rohkeimmasta asusta, jonka sisään hänen muhkeat muotonsa vain hädin tuskin mahtuivat.

32-vuotias englantilainen Amanda Harrington tuli tunnetuksi Desperate Scousewives -ohjelmasta, mutta jo ennen sitä hän teki pitkään malliuraa. Amanda voitti Miss Liverpool -kilpailun jo 16-vuotiaana ja sittemmin hän poseerasi myös useiden miestenlehtien sivuilla. Maxim-lehti rankkasi hänet aikoinaan Britannian 20 seksikkäimmän naisen listalle. Harringtonille tarjottiin Playboy-kuvia, mutta hän ei suostunut tekemään niitä.