Will Smithin vaimo riisui musiikkivideolla – katso

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Will Smithin vaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin aikamoista tähtikatrasta, sillä koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Taannoin julkkispari oli erohuhujen kohteena, kun vaimon väitettiin pettäneen miestään Marc Anthonyn kanssa.

Nyt Jada Pinkett Smith on suostunut riisumaan itsensä ilkosilleen Wicked Evolution -yhtyeensä musiikkivideolle ystävättärensä Salma Hayekin pyynnöstä. Videon ohjannut latinokaunotar pyysi näyttelijätärtä nakuilemaan espanjankielisellä Nada Se Compara -kappaleen videolla. Kappale on osa ihmiskauppaa vastustavaa Dont Sell Bodies -kampanjaa.

– En voi kertoa kuinka monta kertaa minua on pyydetty ottamaan vaatteeni pois. Salma kysyi minulta kerran, niin tein sen. En miettinyt hetkeäkään, kertoi Jada Pinkett-Smith More-lehdelle.

Kuva: YouTube

Stara tapasi koko Smithin perheen taannoin Oslossa Karate Kid -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Siellä Jada Pinkett Smith muisteli kyyneleet silmissä Jaden-poikansa leffaprojektia. Erityisen vaikeaksi projektin teki se, että äiti ja isä olivat samalla elokuvan tuottajia. Pojan hyvinvointi muodostuikin projektissa hyvin tärkeäksi. Smith kertoi, että oli välillä vaikea nähdä kyyneleet Jadenin silmissä, kun pojalla oli rankkaa.