Kelly Osbourne harvinaisisssa bikinikuvissa – paparazzi kuvasi salaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Ohjelman myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi jopa ensimmäisissä mallikuvissaan. Siitä saakka Kelly on ollut aiempaa enemmän julkisuudessa.

Äskettäin Kelly kertoi Heat-lehden haastattelussa, että hänen jalkansa ovat kuin amerikkalaisen jalkapallon pelaajille. Nyt jalkoja päästään tarkastelemaan harvinaisissa bikinikuvissa, sillä Kellyä ei ole juuri vähäpukeisena viime aikoina kuvattu. Nyt paparazzi kuitenkin iski, kun Kelly oli seurueineen lomailemassa Havaijilla.

27-vuotias Kelly on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly on kritisoinut julkisesti muiden muassa Christina Aguileran, Emma Watsonin ja Iso-Britannian herttuattaren Kate Middletonin pukeutumista.