Lehden kannessa raju sivallus Applen karttaflopille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin teknologiayhtiö Apple lanseerasi taannoin uuden iOS6-käyttöliittymänsä mobiililaitteille. Lanseeraus sai kaikkea muuta kuin hyvän vastaanoton, kun lukuisten bugien lisäksi myös yhtiön uusi karttapalvelu floppasi rajusti ja sai jopa yhtiön johdon pyytämään anteeksi.

Ei liene yllätys, että Apple on saanut osansa sivalluksista julkisuudessa. Nyt myös suosittu sarjakuvalehti MAD vitsailee yrityksen kustannuksella harvinaisen näkyvästi. Lehti on nimittäin tehnyt oman applehenkisen versionsa The New Yorker -lehden maineikkaasta vuoden 1976 karttakansikuvasta.

Parodiakannessa nähdään 3D-karttapiirros, jonka kerrotaan olevan tehty Applen karttasovelluksella. Lukijan maantiedon osaamisen ei tarvitse olla kovinkaan hyvällä tasolla, jotta voisi huomata, etteivät Champs Elysees, Kuala Lumpur, 9th Avenue ja Turkki ja päiväntasaaja kuulu samaan kuvaan.