Liam Payne erosi tyttöystävästä – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Yksi yhtyeen jäsenistä on juuri 19 vuotta täyttänyt Liam Payne, joka nousi taannoin otsikoihin parisuhteensa merkeissä.

Teinitähden nimittäin väitetään eronneen pitkäaikaisesta tyttöystävästään Danielle Peazeristä. Poppari seurusteli 24-vuotiaan kaunottaren kanssa kahden vuoden ajan. Lähteen mukaan pariskunnan suhde päättyi eroon One Direction -yhtyeen kiireisen työaikataulun ja yhteisen ajanpuutteen takia.

– Liam ja Danielle erosivat muutama päivä sitten. Heillä on ollut niin vaikeaa. Liam ei ole juurikaan nähnyt Daniellea viime kuukausien aikana, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Lisäksi lähde paljasti, että tanssijana työskentelevä Danielle Peazer oli popparin ensirakkaus. One Direction -yhtyeen jäsen Harry Styles hehkutti äskettäin haastattelussa bänditoveriaan ja kehui hänen olevan täydellinen poikaystävä. Stylesin mukaan Liam Paynellä on lämmin sydän.

One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Nuoret laulajat ovat päässeet menestyksensä myötä isoihin rahoihin käsiksi. Teini-idolit ovat tienanneet itselleen jo huimat 124 miljoonaa euroa viimeisen parin vuoden aikana. Tämän lisäksi nuorukaiset ovat kasvattaneet levy-yhtiönsä kukkaroa noin 250 miljoonalla eurolla.