Luksuselämä sai riittää – Madonnan teinitytär muuttaa pois kotoa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 54-vuotias Madonna on ollut jo pitkään tukkanuottasilla kollegansa Lady Gagan kanssa. Kerroimme hiljattain popin kuningattaren haudanneen omalta osin sotakirveensä Lady Gagan kanssa omistamalla keikallaan hänelle kappaleen ja ylistämällä tätä puheessaan.

Nyt tähden 16-vuotiaan Lourdes Leon -tyttären kerrotaan muuttavan lähitulevaisuudessa pois kotoaan, sillä hän on kyllästynyt jatkuvassa julkisuuden valokeilassa olemiseen. Neitokainen haluaa aloittaa esittävän taiteen yliopisto-opinnot yksityisessä Bard College -opinahjossa. Hän korostaa itsenäisyyttään siten, että aikoo kustantaa itse omat opiskelunsa.

– Lourdes ei malta odottaa yliopistoon pääsemistään. Hän on jo suunnitellut kaiken. Madonna on tiukka vanhempi, mutta Lourdes on kapinoinut. Hän on kyllästynyt valokeilaan, kertoo lähde The Sun -sivustolle.

Lourdes inhoaa näkyvyyttä niin paljon, että kieltäytyi jopa menemästä lavalle Madonnan kiertueella. Popparin tytär on nähty aiemmin tanssimassa lavalla äitinsä esitysten aikana. Hän on jo kirjoittanut muun muassa omaa muotiblogia ja suunnitellut äitinsä kanssa Material Girl -vaatemalliston.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.