Mila Kunis riisui paitansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

70’s Show -hittisarjan tähdet Ashton Kutcher ja Mila Kunis ovat tunteneet toisensa 15 vuoden ajan. Heidän ystävyytensä muuttui aiemmin tänä vuonna romanssiksi, sillä pariskunta on nykyisin onnellisesti yhdessä.

Nyt 29-vuotias näyttelijätär on valittu Esquire-lehdessä maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen todistaakin asian poseeraamalla kyseisen lehden kannessa yläosattomissa. Viekottelevassa kuvassa kaunotar peittää rintansa käsillään. Lehden sisäsivuilla seksisymboli nähdään myös muissa paljastavissa otoksissa.

Ashton Kutcher erosi taannoin vaimostaan Demi Mooresta uskottomuuden takia. Mies petti rakastaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Pariskunta ehti olla naimisissa kuusi vuotta. Moore otti avioeron erityisen raskaasti, sillä hän kirjautui muutama kuukausi sitten vieroitushoitoon syömishäiriöiden ja päihdeongelmiensa takia.